De 5 stappen naar ons idee

1. We merkten: Dat kwalitatief hoogwaardige freelance ICT’ers schaars zijn.
2. We ontdekten: Dat ondernemers vooral willen ondernemen en lang niet altijd kunnen inschatten of iemand die zij inhuren technisch wel goed is in zijn vak. Technische ontwikkelingen gaan simpelweg te snel om het te kunnen beoordelen.
3. We ondervonden: Dat veel freelance ICT’ers van nature niet de neiging hebben om acquisitie te doen. Het zijn mensen die fantastisch werk doen op de achtergrond en lang niet altijd naar voren toe treden. Ze missen daardoor kansen.
4. We zagen: Merkwaardige activiteiten van recruitmentbureaus; ICT freelancers die gevraagd werden voor verkeerde functies. Maar ook hoge betalingen voor opdrachtgevers en te lage betalingen voor ICT freelancers.
5. We dachten: Dat moet anders!

Doelstelling

“Vraag en aanbod van kwalitatief hoogwaardige ICT kennis op een professionele, heldere en eerlijke manier bij elkaar brengen”

Hoe we dat doen?

De kwaliteit van de ICT freelancer kunnen we goed beoordelen op basis van onze eigen jarenlange ervaring in de ICT. We spreken dezelfde taal en zijn dol op techniek. Er vindt altijd een persoonlijk gesprek plaats en er volgt een referentiecheck. We kunnen onze prijzen transparant houden omdat we altijd rechtstreeks met de opdrachtgever werken. Korte lijnen en samen zoeken tot we de juiste gevonden hebben. Zoveel mogelijk werk nemen we bij zowel de opdrachtgever als de ICT freelancer weg door te automatiseren op ons platform. Dat is immers ons vak!

Don’t cry because it’s over, smile because it happened!Dr. Seuss