Van relativeren naar opnieuw presteren

07/01/2019/0/1

Januari, elk bedrijf schiet weer uit de startblokken. De tijd rondom de kerstperiode is benut om de dagelijkse drukke werkzaamheden te relativeren, maar nu is het weer tijd om te focussen op een nieuwe prestatie. Met wie ga jij dit jaar de strijd aan en welke mensen gaan je helpen om eind december als winnaar over de streep te komen? Dit is hoe we helpen met een (nog) betere prestatie:

De strijd

Die wordt mogelijk heftiger in 2019, doordat nieuwe spelers aan de startblokken verschijnen. Wil je de wedstrijd winnen dan zal je goed materiaal nodig hebben in de vorm van IT technologie.
Immers zijn alle klantprocessen tegenwoordig volledig van IT technologie afhankelijk geworden. Maar er is ook geen enkel intern bedrijfs- of samenwerkingsproces te bedenken waar geen digitaliseringsslag heeft plaatsgevonden en waar de rol van IT cruciaal is. Wie in staat is om de technologische ontwikkelingen bij te benen zal een extra ‘boost’ voor de business verkrijgen. Voor veel ondernemers is dat ‘bijbenen’ makkelijker gezegd dan gedaan. Want welk IT materiaal kies je waarmee je beter presteert?

Welke mensen gaan je vooruit helpen?

Opnieuw presteren gaat beter door je te omringen met de juiste mensen. Net zoals een topsporter niet zonder goed team of professionele coach kan. Wie technologisch bij wil blijven zal er al snel achter komen dat goed presteren tegenwoordig bijna niet meer alleen kan. Je kunt niet voor elke IT uitdaging, wens of project zelf alle IT kennis en expertise in huis hebben. Dat is simpelweg te duur.
Het grote voordeel van de digitale tijd waarin wij leven? Dat het zo enorm eenvoudig is geworden om via een digitaal platform toegang te krijgen tot de juiste mensen. We vinden de juiste mensen voor je, of je nu een professionele coach of nieuw teamlid nodig hebt!?

Ter overdenking

Zeer recent lazen wij het volgende artikel: “2 miljoen subsidie om MKB-uitdagingen het hoofd te bieden”. Het komt erop neer dat veertien ondernemers uit het technisch midden-en kleinbedrijf ieder een bedrag ontvangen van 200.000 euro om belangrijke mkb-uitdagingen het hoofd te bieden. Wat die uitdagingen zijn? Het vinden en behouden van goed opgeleid personeel en het bijbenen van technologische ontwikkelingen! Opmerkelijk toch?

Is het dan niet interessant om in plaats van dure subsidies gewoon de telefoon te pakken? Wij helpen graag met bijbenen en het goed opgeleide personeel is al gevonden.

We gaan graag samen over de finish.

Navigation