Wat is de financiële freelance kans?

04/03/2019/0/1
Wat is de financiële freelance kans?

Freelancers, die als IT’er of ICT’er werkzaam zijn bij opdrachtgevers, zullen als geen ander weten wie en wat er nodig is als er behoefte is aan extra technische manpower. Er is bijvoorbeeld plotseling behoefte aan een freelance designer of front end developer met kennis van Angular. Daarom worden zij, bij de opdrachtgevers waar zij al werken, benaderd met de vraag of zij iemand kennen die aan het opgestelde functieprofiel voldoet. Daar ligt een interessante financiële kans voor de freelancer op meer inkomen.

Collectief samenwerken is geld verdienen

Bij Zoviwerkt geloven wij in ‘freelancers voor freelancers’. Als we als IT of ICT specialisten collectief samenwerken dan kan iedereen meer geld verdienen. Symbolisch verdelen we als professionals een grote taart waar enorm veel vraag naar is.

Dit is hoe het werkt

Jouw opdrachtgever vraagt of je nog iemand kent. In plaats van ‘Nee’ draag je de lead gewoon bij ons aan. Wordt er vervolgens een nieuwe freelancer door Zoviwerkt bij jouw opdrachtgever aangesteld, dan krijg je als beloning een kickback over de uren die door deze freelancer gemaakt zijn. Ben je in staat om zelf meerdere leads aan te dragen, omdat het steeds drukker wordt bij jouw opdrachtgever, dan creëer je een behoorlijke maandelijkse extra inkomstenbron, zonder hiervoor commerciële activiteiten te hoeven ontplooien. Je kunt gewoon doorgaan met je IT werkzaamheden met de wetenschap dat er maandelijks extra geld binnenkomt.

Zoviwerkt maakt het gemakkelijk

Bij het vinden en plaatsen van een professionele freelancer komt veel kijken. De eerste stap is natuurlijk dat er aanwas moet zijn in de vorm van nieuwe aanvragen waar we jouw hulp voor inroepen. Dat is waarom Zoviwerkt vindt dat jij er ook wat voor terug moet krijgen. Wij verrichten vervolgens alle werkzaamheden om bij jouw opdrachtgever een extra freelancer te plaatsen. Samen met de opdrachtgever wordt een profiel opgesteld, vervolgens gaan wij adverteren, bellen, zoeken in onze databases en checken wie de passende kandidaat is. Daarna volgen er één of meerdere een intake gesprekken met de opdrachtgever en de freelancer en helpen we bij het opstellen van een contract. Nadat de freelancer aan de slag is gegaan volgen het maandelijkse ‘onderhoud’ in de vorm van urenregistraties, facturatie en het mogelijk aanpassen of verlengen van de contracten. Dus als je vanaf nu de vraag krijgt “ken jij iemand?” dan kan je vanaf nu “Ja!” zeggen. Jij verdient mee omdat je een kans gespot hebt en wij regelen de rest.

Zelf zin in een financiële freelance kans?

Bel dan met Zoviwerkt op telefoonnummer: 06-51415037 of vul hier het contactformulier in. Een keer koffiedrinken kan ook. We zullen zorgen dat er taart klaarstaat.

Zoviwerkt biedt een transparant platform voor freelance IT’ers en opdrachtgevers op basis van een vast laag bemiddelingstarief en een groeiend netwerk van IT professionals en opdrachtgevers.

Navigation

Add comment

11 − = 2